12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO Ploaia torențială de dimineață a transformat mai multe străzi din Bistrița în lacuri

Ploaia torențială din această dimineață a transformat străzile din Bistrița în adevărate lacuri. Apa a năvălit pe Arțarilor, în zona Gării sau în partea de sus a orașului.

De o ploaie torențială de nici jumătate de oră a fost nevoie pentru ca mai multe străzi din oraș să fie inundate și transformate în lacuri. Astfel de probleme au fost întâlnite pe strada Arțarilor sau în intersecția dintre Gării cu Bulevardul Decebal.

Bistrița-Năsăud este sub cod portocaliu de ploi abundente și instabilitate atmosferică. Atenționarea a intrat în vigoare astăzi la ora 10 și este valabilă până mâine dimineața.

Cantățile însemnate de apă vor fi asociate cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?