20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO – Prima zi de Crăciun, primul accident: un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz în Sigmir

Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz în urmă cu puțin timp, în localitatea componentă Sigmir. În accident au fost implicate 6 persoane, însă toate au refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DJ 151, în localitatea componentă Sigmir, la ieșirea dintr-o curbă periculoasă.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui microbuz, care se îndrepta spre Beclean, nu a adaptat viteza într-o curbă și a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

În total, în microbuz și în autoturism erau 6 persoane. Culmea, cel rănit a fost tocmai șoferul autoturismului, care nu a fost de vină. Acesta acuza dureri la un umăr, însă, în cele din urmă a refuzat transportul la spital.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.