17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO: Protest, și la Arhivele Naționale Bistrița-Năsăud. „Nu cerem o creștere, ci o egalizare a salariilor!”

O parte dintre angajații structurilor județene ale Arhivelor Naționale au protestat astăzi, pichetând sediul Guvernului României. Oamenii au protestat împotriva inechitățiilor salariale. Au solicitat, pe bună dreptate, nu o creștere, ci o egalizare a acestora, pe baza principiului constituțional „la munca egală, salariu egal!”.

Solidari colegilor care participă la miting, funcționarii din cadrul Arhivelor Naționale Bistrița-Năsăud au întrerupt, la rândul lor, activitatea între 13,30-15,30.

Salarizarea scăzută a dus deja la o demotivare. Mulți angajați foarte bine pregătiți, având competețe dobândite în ani de practică și pregătire, au părăsit sistemul.

Nu putem asista impasibili la destructurarea instituției! Facem un ultim apel pentru remedierea acestei situații. Mai ales că este vorba de 358 de funcționari publici care au grijă ca memoria și cunoașterea să nu fie parcate în uitare si nepăsare”, au transmis cei de la Arhivele Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!