21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Protest spontan și la APIA Bistrița-Năsăud

Angajații Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură Bistrița-Năsăud au organizat astăzi un protest spontan, exprimându-și astfel nemulțumirea față de salarizarea diferențiată. Proteste au loc în mai multe județe, iar directorul general APIA, Cornel Turcescu, asigură fermierii că în activitatea instituțiilor nu există blocaje.

Și angajații Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură Bistrița-Năsăud au decis să organizeze un protest spontan.

Cu pancarte în mână, aceștia au ieșit astăzi în fața instituției, exprimându-și astfel nemulțumirea față de salarizarea diferențiată.

În ciuda protestelor, ce au loc în mai multe județe din țară, activitatea APIA nu este blocată, iar fluxurile de lucru sunt parcurse normal în vederea autorizării şi efectuării plăţilor, atât în sectorul zootehnic cât şi vegetal, a precizat Cornel Turcescu, directorul general APIA, într-un comunicat de presă.

Potrivit unui comunicat al CNS Cartel Alfa, funcţionarii sunt nemulţumiţi din cauza faptului că, deşi sunt foarte performanţi, având o rată de absorbţie a fondurilor europene de peste 96% în fiecare an, iar volumul de muncă este foarte mare, salariile acestora au rămas la nivelul anului 2015.

Mai mult decât atât, aceştia consideră că se află într-o situaţie de discriminare, APIA fiind singura Agenţie din MADR care se află pe grilă teritorială„, scrie economica.net.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: