25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

FOTO: Reduceri de 7% la toată gama de biciclete! InspirSport, prezent la Expopietonal!

Bistrițenii vor putea achiziționa și testa articole sportive de la InspirSport la Expopietonal în perioada 12 – 15 aprilie. Toată gama de biciclete este redusă cu 7%!

Magazinul InspirSport promovează și încurajează viața sănătoasă și mișcarea în aer liber, folosind mijloace de transport alternativ – de la biciclete, motocicletă.

Sub deviza „Un vehicul pentru fiecare stare de spirit”, spațiul e pregătit pentru clienți exigenți și dornici de a-și petrece timpul liber în natură. Pasionații de mișcare în aer liber sunt întâmpinați de o gamă variată de biciclete, echipamente și accesorii care vor face din orice plimbare o experiență plăcută și plină de energie pozitivă.

În plus, magazinul oferă și servicii de întreținere și reparații pentru mijloacele de transport alternative. Clienții găsesc aici produse pentru orice tip de nevoi, atât pentru cei care folosesc bicicletele ca mijloc de transport, cât și pentru cei care au transformat ciclismul într-un mod de viață.

Produsele InspirSport se vor găsi și la târgul de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, Expopietonal, din 12.04 până în 15.04. Toată gama de biciclete este redusă cu 7%!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...