10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO: S-a lovit de un TIR și a zburat de pe șosea direct într-o casă

Este pățania unui bistrițean de aproape 70 de ani. Acesta a schimbat banda de mers și nu s-a asigurat. A acroșat un TIR și a zburat de pe șosea direct într-o casă, rupând un gard.

Echipaje de descarcerare, medicale și ale poliției au fost solicitați ieri la un accident produs pe raza municipiului Dej. Protagoniștii, un bistrițean și un bărbat din Serbia.

Conform Gherlainfo, un conducator auto în vârstă de 68 de ani, din Bistrița-Năsăud, în timp ce circula cu un autovehicul pe direcția Dej spre Cluj Napoca, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat din Serbia.

În urma impactului, Loganul condus de bistrițean a zburat de pe șosea, a rupt un gard și s-a oprit într-o casă.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...