26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO: Scandal cu iz politic la Nimigea!

Geamurile unei case din Nimigea de Jos au fost sparte în toiul nopții. Păgubitul susține că ar fi băieții primarului, care „așa știu să facă campanie electorală”. Primarul a explicat că e „sătul de cât mă ponegrește. Am un avocat și-l dau în judecată!”.

Pe adresa redacției au sosit câteva imagini, cu geamurile unei case sparte. Păgubitul acuza băieții primarului din comună.

„În toiul nopții, băieții Primarului din Nimigea au spart geamurile. Iz electoral… Primaru Runcan Mircea…are doi feciori…asta știu mai bine să facă…uitați-vă și acum 4 ani la Campanie ce au făcut…PSD…”, a scris Marian C.

Polițiștii au început verificările, încă din toiul nopții.

„În jurul orei 00:50, o femeie de 57 de ani din Nimigea a făcut o sesizare, prin 112, cu privire la faptul că i-au fost sparte geamurile casei. Polițiștii fac cercetări”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Marian C. susține că primarul și fii lui au „ceva cu el”. El este un împătimit susținător al PNL, având astfel păreri diferite.

I-am descoperit (n.r. prin postări pe Facebook) Primarului multe fapte de corupție, furturi, legături cu lumea interlopă. Am câteva dosare de amenințare în lucru…Tentativă de omor….mi-au tăiat conductele de frână la mașină”, sunt doar câteva din acuzele aduse de Marian C. primarului și fiilor acestuia.

Deși inițial nu a vrut să comenteze situația, primarul a explicat că va acționa în instanță.

„E un recidivist, care de 10 ani de când e în Nimigea nu a reușit să-și facă un acoperiș deasupra capului. Ne-am săturat cât ne denigrează. Am făcut și eu și familia mea plângeri la poliție împotriva lui. Încă nu s-au luat măsuri. Mi-am luat avocat și îl voi acționa în instanță pentru atac la persoană și pentru denigrare. Că m-am săturat. În ceea ce privește evenimentele de azi-noapte, nu ne coborâm la așa ceva. Poate să facă poliția verificări, că putem explica clar unde eram toți din casă la ora respectivă. M-am săturat de atacurile lui și cum mă face în toate felurile pe Facebook. Așa că îl voi acționa în instanță!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Mircea Runcan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...