23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: Sensul giratoriu de la Poliție se reface odată cu turnarea stratului de uzură

Muncitorii de la MIS Grup, firma care se ocupă de axa de transport Gării – Năsăudului, lucrează zilele acestea pe tronsonul cuprins între Poșta Veche și Winmarkt. Mai exact, se toarnă stratul de uzură și se refac marcajele rutiere. De asemenea, se reface și sensul giratoriu de la Poliție, unde au avut loc mai multe accidente.

Circulația este închisă pe strada Gării (de la sens giratoriu Gheorghe Șincai până la sens giratoriu cu Bulevardul Decebal) de marți dimineața și până în această seară, la ora 20.00, pentru turnarea stratului de uzură și refacerea marcajelor rutiere.

De asemenea, se reface și sensul giratoriu din zona Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Aici s-au mai efectuat lucrări în vară, mai mulți bistrițeni plângându-se de faptul că sensul a fost prost proiectat.

De-a lungul timpului, în acest sens giratoriu au avut loc mai multe accidente rutiere.

Despre acest subiect puteți citi mai multe aici:

S-a întâmplat! Primul incident în sensul modernizat de la Poliție

La începutul lunii octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean, mai exact Biroul Rutier, a venit cu modificări importante pe traseul Axei de Transport Gării – Năsăudului, printre acestea numărându-se și reducerea dimensiunii a trei sensuri giratorii (printre care cel de la Poliție).

„Polițiștii Biroului Rutier au constatat și transmis următoarele propuneri pentru efectuarea unor modificări: reducerea dimensiunilor razei girației, renunțarea la insulele de separare amplasate și efectuarea de marcaje rutiere pentru spații interzise, în cazul a 3 sensuri giratorii (Decebal-Crinilor-Andrei Mureșanu-Ioan Slavici, Năsăudului-Andrei Mureșanu, Gării-Republicii)”, potrivit IPJ BN.

Detalii puteți citi mai jos:

Biroul Rutier „taie” din sensurile giratorii de pe Axa de Transport Gării –Năsăudului

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Turc și Hangan va bateți joc de banii și nervii bistritenilor, nu va este rușine dacă mai aveți un gram de demnitate ar trebuii sa va dați demisia ,de ce istiturile statului nu se sesizează pentru incompetenta acestor oameni cu concursul acestei firme Mis care a executat aceste lucrări în oraș sub orce critica,capace de canal strâmbe crăpături în asfalt denivelări de parca mergi cu barca,toate acestea Turc și Hangan va va costa în 2024 veți merge pe urmele țărăniștilor pentru ca sunteți niște politruci incompetenti.

    • Prost esti tu, ala care cotizezi pentru ca altii sa se poata destrabala pe banii tai.
      Daca nu-s in stare sa faca un lucru ca lumea de la inceput au noroc cu d-astia ca tine care-i ling in fund si le platesc prostia si incompetenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.