25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: SUPER GEST în prima zi de școală! O primărie din județ asigură rechizitele pentru toți copiii, începând de la grădiniță până la clasa a VIII-a

Grija rechizitelor pentru început de an școlar e luată de pe umerii părinților dintr-o comună. De la preșcolari la clasa a VIII-a, 400 de copii vor fi cadorisiți în prima zi de școală.

În zilele antemergătoare începutului de an școlar, părinții elevilor sunt ca furnicile. Se cumpără haine și rechizite necesare pentru preșcolari și elevi.

Din fericire pentru părinții din Căianu Mic, grija rechizitelor școlare le-a fost luată anul acesta de pe umeri. Administrația locală a alocat fonduri pentru achiziționarea de rechizite. Toți copiii, de la grădiniță până la cloasa a VIII-a, vor primi în prima zi de școală o cutie cu cele necesare.

Pregătim surprize pentru cei mici! Alături de colegii mei, zilele acestea am lucrat la pregătirea rechizitelor școlare pentru copiii din comuna noastră!

Astfel, 400 de copii, începând cu cei mai mici de la grădiniță și până la elevii clasei a VIII-a, inclusiv, vor primi fiecare câte o cutie cu rechizite școlare, de calitate, personalizate pe nivelul de învățământ al fiecărei clase, cât și pentru învățământul preșcolar!

Rechizitele vor fi oferite de Primăria Căianu Mic și vor ajunge la fiecare copil, luni, 13 septembrie, în prima zi de școală! Mulțumesc Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei inițiative și în mod special colegilor mei din cadrul primăriei care s-au implicat activ pentru pregătirea acestor pachete până în cele mai mici detalii!

Educația a fost și va rămâne un domeniu prioritar pentru administrația locală a comunei Căianu Mic! Cu Dumnezeu înainte!” a fost mesajul primarului Paul Știr.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ce gest frumos la inceput de an școlar. Se vede cine are frică de Dumnezeu și cheltuie banii în folosul comunității nu in folos propriu. Felicitari domnule primar, Dumnezeu sa va binecuvinteze și sa va dea putere și înțelepciune mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...