8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Un service auto a fost cuprins de flăcări! Toate mașinile aflate înăuntru au fost salvate!

Un incendiu a izbucnit azi-noapte la un service din Sigmir. Din fericire, toate mașinile aflate înăuntru au fost salvate în timp optim.

Azi-noapte, puțin după ora 03.00, un apel la 112 anunța un incendiu în cartierul Sigmir. Acoperișul unui service auto a fost cuprins de flăcări.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița au fost direcționați de urgență la caz. Flăcările cuprinseseră acoperișul clădirii pe o suprafață de 100 mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Mai mult, toate mașinile aflate la interior au fost scoase în timp util.

În urma incendiului a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Toate autoturismele aflate în service în momentul izbucnirii incendiului au fost extrase la timp fără a fi afectate de flăcări” au transmis pompierii.

 

FOTO- Arhivă Bistrițeanul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.