6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Bărbat de 53 de ani din Braniștea, găsit mort în Someș

Un bărbat de 53 de ani care era angajat la o balastieră de pe malul râului Someș a fost găsit mort astăzi. Deocamdată nu se știe cu a decedat bărbatul.

Polițiștii orașului Beclean au fost alertați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea în apele râului Someș se află o persoană în stare de inconștiență. Din păcate, bărbatul era decedat, astfel că echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să facă nimic decât să constate decesul

Este vorba despre un bărbat de 53 de ani din Braniștea, care era angajat al balastierei, în apropierea căreia a fost acesta găsit.

Cel mai probabil necropsia va stabili cum a decedat bărbatul. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat cu el. Polițiștii au deschis o anchetă și au anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă, bărbatul fiind găsit decedat în apropierea balastierei unde lucra.

UP DATE: Salvatorii l-au găsit prins sub o plută. Trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

”Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului.”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!