27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Bărbat de 53 de ani din Braniștea, găsit mort în Someș

Un bărbat de 53 de ani care era angajat la o balastieră de pe malul râului Someș a fost găsit mort astăzi. Deocamdată nu se știe cu a decedat bărbatul.

Polițiștii orașului Beclean au fost alertați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea în apele râului Someș se află o persoană în stare de inconștiență. Din păcate, bărbatul era decedat, astfel că echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să facă nimic decât să constate decesul

Este vorba despre un bărbat de 53 de ani din Braniștea, care era angajat al balastierei, în apropierea căreia a fost acesta găsit.

Cel mai probabil necropsia va stabili cum a decedat bărbatul. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat cu el. Polițiștii au deschis o anchetă și au anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă, bărbatul fiind găsit decedat în apropierea balastierei unde lucra.

UP DATE: Salvatorii l-au găsit prins sub o plută. Trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

”Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului.”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...