4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO: SVSU Bistrița a intervenit să curețe dezastrul de pe strada Ghinzii și Valea Slătiniței

Voluntarii SVSU Bistrița au intervenit ieri seară, dar și în această dimineață, pentru a înlătura dezastrul produs de ploile abundente pe Valea Slătiniței și Valea Ghinzii.

În cursul după amiezii de ieri, aseară și în această dimineață, mai mulți bistrișeni au transmis sesizări la numărul de urgență 112. Echipajele SVSU din subordinea Primăriei Bistrița au intervenit în zonele inundate de ploile abundente.
La nivelul podețelor, peste pârâul Slătinița au fost îndepărtate resturile vegetale care blocau cursul apei.
Pe Valea Ghinzii s-a intervenit pe partea carosabilă, în locurile unde gurile de scurgere erau obturate de aluviuni și gheață.
Toate zonele cu probleme de pe raza municipiului sunt atent monitorizate, pentru a interveni, la nevoie, în cel mai scurt timp.
Pentru pârâul Slătinița, se va încheia un protocol cu Apele Române, în vederea regularizării cursului de apă și a malurilor aferente”, a transmis Primăria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.