-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: Teribilismul unui tânăr șofer a lăsat în beznă Bulevardele din oraș

Întuneric pe Bulevardul Republicii și pe Decebal după ce un stâlp de iluminat public a fost rupt. Un tinerel a apăsat pedala de accelerație prea tare și s-a oprit într-un stâlp, rupându-l.

Un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii.

Un tinerel a apăsat prea tare pedala de accelerație. la un moment dat a pierdut controlul volanului. A încercat să frâneze, văzând că nu-și mai poate stăpâni mașina. Doar că nu a reușit să se oprească decât în stâlp.

În urma impactului tinerii din mașină nu au pățit nimic. Dar stâlpul a fost rupt. Cei de la Electrica au oprit curentul, lăsând în beznă Republicii și Decebal, dar și Andrei Mureșanu și alte artere din oraș.

Pe Republicii în sus, un echipaj de Poliție nici nu lasă autoturismele să circule.

Un echipaj al ISU BN a asigurat măsurile API. Urmează să intervină cei de la Electrica pentru a remedia problema.

UPDATE

Conform IPJ BN

Pe Bulevardul Republicii, un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost blocat pentru aproximativ o oră și 40 de minute”.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: