21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO – „Topul firmelor” în an pandemic: Unele afaceri s-au menținut pe linia de plutire, altele au spus stop câteva luni

Cele mai productive societăți comerciale din județ au fost premiate aseară, în cadrul celei de-a 28-a ediție a Topului Firmelor. Evenimentul plin de fast a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița, la Hotel Metropolis, și a respectat toate măsurile impuse de pandemia COVID-19.

Este cel mai cel mai important eveniment care promovează excelența și competitivitatea companiilor din județ, printr-o radiografie a rezultatelor acestora.

Printre invitați s-a numărat și primarul Bistriței Ioan Turc, alături de o serie de consilieri. Acesta a ținut un mic discurs, prin care și-a manifestat recunoștiința față de societățile economice, și le-a asigurat de întregul său suport în continuare.

Pandemia, la fel ca orice altă criză, și-a pus amprenta asupra tuturor domeniilor din economie, însă nu la fel.

Perioada actuală, are totuși o serie de particularități. Datorită acestui fapt, unele domenii au funcționat în parametri normali. În timp ce altele s-au oprit complet timp de câteva luni, aspect nemaiîntâlnit până acum.

Diversitatea acestor situații și modul în care companiile le-au gestionat se identifică cel mai bine în rezultatele financiare.

Clasamentul Topul Firmelor 2021 a fost realizat conform metodologiei unitare, aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț și Industrie din România. Ea are la bază datele furnizate de către agenții economici.

„În acest an, poate mai mult ca niciodată, felicit toate firmele care au reușit să se mențină în top. Felicit pe toți cei care au muncit cu perseverență. Și au găsit puterea de a depăși cu iscusință dificultățile sau au avut contextul favorabil, concentrându-se pe oportunități”, a spus Vasile Bar, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

În cadrul Topului Firmelor au fost premiate firme din toate domeniile de activitate:  Cercetare, Dezvoltare, High-Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură și Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism.

Trofeul Creativității a fost adjudecat de cei de la Teraplast.

Topul Exportatorilor este dominat și anul acesta de Leoni. Pe locul II este RAAL, iar pe III Rombat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...