1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

FOTO/VIDEO – Un bărbat de 50 de ani a fost decapitat de tren la intrare în Bistrița

Un bărbat care are în jur de 50 de ani a fost decapitat de un tren, în această dimineață, la intrare în Bistrița, în apropierea pasarelei vechi.

Un grav accident feroviar a avut loc în această dimineață, la intrare în Bistrița, chiar sub pasarela veche, de lângă ISU Bistrița. Un bărbat care are în jur de 50 de ani a fost pur și simplu decapitat de trenul care se îndrepta spre Bistrița. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai avut ce sa facă, fiind nevoit să constate decesul.

Trupul bărbatului a rămas chiar sub tren, care nu a mai reușit să oprească. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.

UPDATE:

Trenul care l-a lovit pe bărbat avea în jur de 60 de călători, care au mers pe jos până în gară. Acesta circula pe ruta Vatra Dornei – Beclean – Bistrița. Potrivit mecanicului de locomotivă, bărbatul a apărut de după niște tufe și s-a oprit chiar în fața trenului. Se pare că intenția sa a fost să-și curme viața.

Bărbatul încă nu a fost identificat. Acesta are în jur de 50 de ani și nu pare să fi fost om al străzii.

„Trenul 4205 Vatra Dornei – Bistrița a acroșat și accidentat mortal un bărbat, care are în jur de 50 de ani, la intrare în Bistrița. Trenul a înregistrat 115 minute de întârziere. Se efectuează verificari în vederea stabilirii identității bărbatului și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE 4 iunie:

Bărbatul a fost identificat.

«În cadrul cercetărilor efectuate până în acest moment, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au identificat victima accidentului de tren, produs sâmbătă, 2 mai a.c. Este vorba despre un bărbat, de 68 de ani, din Bistrița. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul», a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

Revenim cu noi informații.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...