2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

FOTO: Un cadou extraordinar pentru copilul tău!

Este la îndemâna oricărui părinte (sau bunic) care vrea să-i facă un cadou extraordinar copilului său – oferindu-i o vacanță de neuitat, amintiri minunate, prieteni noi și, mai mult decât atât, ocazia deosebită de a vorbi engleză timp de patru ore pe zi, timp de 10 zile! Oferte imposibil de refuzat la Librăria Colorată:

Timp de două săptămâni, între orele 9:00 – 12:30, Librăria Colorată de pe Bulevardul 1 Decembire din Bistrița organizează și în acest an Tabăra de Limba Engleză. Sunt disponibile patru serii:

  1. 18 iunie – 29 iunie
  2. 2 iulie – 13 iulie
  3. 16 iulie – 27 iulie
  4. 30 iulie – 10 august

Copiii care au vârste cuprinse între 4 și 11 ani vor avea așadar oportunitatea să învețe prin joacă vocabularul limbii engleze și noțiunile de gramatică, dar vor rămâne, totodată, și cu amintiri frumoase și noi prieteni. Surprizele pentru cei mici nu se opresc însă aici: în afara unei ore de engleză care se face în sala de clasă a Librăriei Colorate – ei vor avea parte și de două ore de pictură și lucru manual în aer liber, cu activități distractive, concursuri și jocuri specifice vârstei lor, dar și o pauză de o jumătate de oră pentru masă (părinții vor avea grijă să pună într-un ghiozdănel un sandwich, un fruct și o sticlă de apă).

Prețul pentru 10 zile în tabăra de engleză se ridică la 300 de lei, dar copiii care au frecventat cursurile Librăriei Colorate în anul 2017 – 2018 vor plăti doar 280 de lei. Detalii și informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722.790.073.

Organizăm de patru ani de zile cursuri de limba engleză pentru copii și adulți, și tot de patru ani organizăm și tabăra de limba engleză, peste 300 de copii ne-au inspirat și ne-au dat puterea să mergem mai departe, așadar îi așteptăm cu informații și detalii speciale pe toți cei interesați.”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro coordonatorul Librăriei Colorate.

Există și o tematică diferită în fiecare an – acum doi ani fiind invitat un specialist în olărit, iar anul trecut un specialist în teatru: „Anul acesta vom merge pe dans, o profesoară va veni special să facă cursuri de dans, afară, în aer liber… Mai mult, ne vom bucura și de sprijinul a două colaboratoare străine de la Asociația internațională AIESEC, vorbitoare de engleză…”, au mai precizat cei de la Librăria Colorată adăugând că la edițiile trecute au participat și s-au simțit minunat inclusiv copiii unor bistrițeni care muncesc în Irlanda sau Spania și au venit în vacanță la Bistrița.

Așadar, dacă vreți să oferiți un cadou extraordinar copilului vostru – educativ, dar și distractiv, în același timp – nu aveți decât să-l înscrieți repejor în Tabăra de Limba engleză: locurile sunt numărate!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....