21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Un camion încărcat cu lemne depășește, pe linie continuă și în curbă, pe un altul

Inconștiența unor șoferi poate produce tragedii. Astăzi, un participant la trafic a surprins, în Romuli, o ilegalitate. Un camion încărcat cu lemne depășea un altul, pe linie continuă și în curbă.

Tot mai multe ilegalități se surprind în trafic.

Astăzi, la ora amiezii, un maramureșean se grăbea în trafic.

Așa că a decis să depășească un camion încărcat cu lemne care se afla în fața sa.

Nimic neobișnuit până aici, doar că și el se afla la volanul unui camion încărcat cu lemne, angajându-se în depășire pe linie continuă și în curbă.

Un camion încărcat cu lemne, cu numărul MM16XWG a depășit în curbă cu linie continuă și fără vizibilitate (Romuli-09.02.2021, ora 12:00) un alt camion încărcat cu lemne, BN76TMG”, a transmis participantul la trafic care a surprins imaginea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: