20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Un cardiolog și un specialist ATI se alătură echipei medicale de la Spitalul Județean

Veștile bune continuă să vină de la Spitalul Județean. Doi noi medici specialiști se alătură echipei de profesioniști din cadrul unității medicale. E vorba de un cardiolog și un specialist ATI.

Pacienții care ajung la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud pot sta liniștiți, știind că sunt tratați de medici specialiști.

Investițiile în echipamentul medical au atras ca un magnet numeroși medici.

Din această lună, încă doi specialiști se alătură echipei spitalului.

„Din luna August, secțiile de ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) și Cardiologie și-au extins echipa medicală cu doi tineri medici specialiști care vor sta la dispoziția pacienților noștri: Dr. Eleonora Eniko POPA – medic specialist ATI, Dr. Marius Nicolae ORZAN – medic specialist cardiologie. Le dorim succes în activitate!”, a scris Gabriel Lazany managerul Spitalului, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: