13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

FOTO: Un tinerel din Piatra Neamț, căutat la nivel național, a tâlhărit și două bistrițence! Acum e în arestul IPJ BN

Polițiștii bistrițeni au dus în arest un tinerel din Piatra Neamț. Acesta a tâlhărit două femei, de vârsta a treia, din Bistrița. Oamenii legii au aflat că și judecătorii din Piatra Neamț au cerut arestarea lui preventivă, fiind căutat la nivel național. Instanța bistrițeană va decide azi ce măsură ia împotriva lui.

Radu C.A.O era căutat la nivel național, din data de 11 septembrie, pentru infracțiuni săvârșite la finele lunii august. Atunci, instanța de judecată din Piatra Neamț a dispus arestare lui preventivă.

Condamanare: 30 de zile arestare preventivă pentru săvârșirea infractiunii de tâlhărie calificată. Fapta: La data de 29.08.2019, inculpatul, împreună cu altă persoană, având fețele acoperite cu cagule, au pătruns într-o locuință din comuna Războieni, județul Neamt, unde au amenințat și lovit persoanele vătămate și le-au sustras mai multe bunuri” se arată în motivarea căutării sale al nivel național.

Tinerelul de 23 de ani s-a ”relocat” la Bistrița, unde a tâlhărit două doamne de vârsta a treia.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 13.20, acesta i-ar fi smuls lănțișorul din aur, pe care-l avea la gât, unei femei de 69 de ani, din Bistrița. De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 15.00, i-ar fi smuls lănțișorul din aur unei alte femei de 66 de ani, din Bistrița, i-ar fi sustras medalionul, după care a fugit” se arată în comunicatul IPJ BN.

Ieri, polițiștii bistrițeni l-au identificat pe Radu și l-au reținut pentru 24 de ore.

Asupra acestuia, polițiștii au găsit medalionul reclamat ca fiind sustras și continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale. În prezent, se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...