11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

FOTO/VIDEO: A rămas fără zeci de mii de lei și laptop! „Aveam teza de doctorat pe el! Nici nu știu ce e mai rău…”

Casa unui bistrițean a fost spartă la finalul lunii iunie. I-au fost furați zeci de mii de lei, mii de euro și laptopul. „Aveam teza de doctorat pe el. Nici nu știu ce e mai rău…Vă rog ajutați-mă!”, a transmis păgubitul redacției Bistrițeanul.ro.

La finalul lunii iunie, casa unui bistrițean a fost spartă. I s-au furat zeci de mii de lei, mii de euro și un laptop.

A anunțat poliția, le-a dat și imagini, dar făptașul nu a fost prins încă. Păgubitul, disperat a cerut ajutor și presei, marea sa durere fiind, mai degrabă, pentru laptop.

Din păcate în apartamentul nostru a intrat un bărbat și a sustras o sumă foarte mare de bani, practic toate economiile noastre din ultimii ani! A luat și laptopul meu pe care aveam teza de doctorat și pe care trebuia să o prezint anul acesta.

Nici nu știu care parte e mai gravă, faptul că am rămas fără toți banii sau că sunt 3 ani de cercetare doctorală pierduți. Rugămintea mea este să ne ajutați să ajungă știrea la cât mai multă lume. Ne-am gândit chiar să oferim recompensă pentru orice indiciu care conduce la identificarea făptașului”, ne-a transmis bistrițeanul păgubit.

IPJ BN a făcut publice imaginile! Îl recunoașteți? Ajutați?!?

La data de 28 iunie 2022, un bărbat din Bistrița a sesizat, prin 112, faptul că i-au fost sustrași din locuință 53.200 de lei, 6.250 de euro și un laptop.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Până la această dată, au fost desfășurate mai multe activități investigative, iar pentru identificarea autorilor, polițiștii au ridicat și analizat mai multe imagini video, surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Astfel, polițiștii caută persoana care apare pe imagini, a cărei identificare ar putea conduce la soluționarea cazului. Cei care recunosc persoana, ori pot să ofere informații în legătură cu aceasta, sunt rugați să se prezinte la Poliție sau să sune la nr. 0758237605”, transmit polițiștii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...