21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO/VIDEO – O altfel de absolvire: Dansuri, eleganță, performanță, la Balul absolvenților secției maghiare CNAM

Absolvenții claselor a XII-a, secția maghiară, din cadrul CNAM, au organizat de Mărțișor balul de rămas bun. Ținute elegante, dansuri, performanță, momente emoționante – așa a arătat balul cu „10 ani de tradiție”.

Un evenimente plin de eleganță, rafinament, performanță și multe, multe emoții, a avut loc de Mărțișor la Sala Polivalentă. Elevii claselor a XII-a, secția maghiară, din cadrul CNAM, și-au organizat Balul Absolvenților.

Elevii și-au luat rămas bun de la anii de liceu printr-un spectacol dedicat părinților și profesorilor, alături de invitați speciali! Au fost recitate poezii și interpretate diferite cântece.

În partea a doua a programului, școala de dans Melinda Dance School a prezentat un moment artistic de gimnastică ritmică. Anita Bocskai, elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu a prezentat un dans contemporan. 

În urma acestor momente, evenimentul a culminat cu dansul absolvenților. Aceștia au prezentat o coregrafie de 10 minute, fetele fiind îmbrăcate în rochii albe, iar băieții au purtat costum și papion!”, au explicat organizatorii.

Coregrafiile au fost realizate de profesoara și instructorul coregraf Annamaria Antal.

Balul absolvenților s-a finalizat cu strigarea pe nume a elevilor și înmânarea panglicii de final de liceu.

Acest mod inedit de a marca finalul anilor de liceu este deja o „tradiție” la secția maghiară. Anul acesta a avut loc Balul Absolvenților, ediția a X-a.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...