13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

FOTO/VIDEO – O altfel de absolvire: Dansuri, eleganță, performanță, la Balul absolvenților secției maghiare CNAM

Absolvenții claselor a XII-a, secția maghiară, din cadrul CNAM, au organizat de Mărțișor balul de rămas bun. Ținute elegante, dansuri, performanță, momente emoționante – așa a arătat balul cu „10 ani de tradiție”.

Un evenimente plin de eleganță, rafinament, performanță și multe, multe emoții, a avut loc de Mărțișor la Sala Polivalentă. Elevii claselor a XII-a, secția maghiară, din cadrul CNAM, și-au organizat Balul Absolvenților.

Elevii și-au luat rămas bun de la anii de liceu printr-un spectacol dedicat părinților și profesorilor, alături de invitați speciali! Au fost recitate poezii și interpretate diferite cântece.

În partea a doua a programului, școala de dans Melinda Dance School a prezentat un moment artistic de gimnastică ritmică. Anita Bocskai, elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu a prezentat un dans contemporan. 

În urma acestor momente, evenimentul a culminat cu dansul absolvenților. Aceștia au prezentat o coregrafie de 10 minute, fetele fiind îmbrăcate în rochii albe, iar băieții au purtat costum și papion!”, au explicat organizatorii.

Coregrafiile au fost realizate de profesoara și instructorul coregraf Annamaria Antal.

Balul absolvenților s-a finalizat cu strigarea pe nume a elevilor și înmânarea panglicii de final de liceu.

Acest mod inedit de a marca finalul anilor de liceu este deja o „tradiție” la secția maghiară. Anul acesta a avut loc Balul Absolvenților, ediția a X-a.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: