5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO/VIDEO: Accident GRAV pe C.R.Vivu

Un GRAV accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada C.R.Vivu din Bistrița. O persoană este încarcerată și inconștientă după ce a izbit un copac.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva minute la intrarea pe strada C.R.Vivu din Bistrița. O mașină a izbit violent un copac, iar o persoană este încarcerată și inconștientă.

Spre locul accidentul salvatorii s-au deplasat de urgență cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, o ambulanță din cadrul SAJ, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Echipajele ajunse la locul accidentului lucrează pentru extragerea victimei prinse între fiarele contorsionate ale mașinii și îi acordă primul ajutor.

Din primele informații de la fața locului, s-ar părea că șoferul, un bărbat de aproximativ 45 de ani din Bistrița, nu ar fi virat în curbă, moment în care a intrat cu viteză în copac. Martorii spun că bărbatul nu purta centura de siguranță, iar în momentul impactului acesta a ajuns pe locul din dreapta.

UPDATE:

Pompierii militari au extras și stabilizat victima și au predat-o echipajului de Terapie Intensivă Mobilă.

„În momentul în care au ajuns la locul indicat, pompierii care încadrează echipajele de descarcerare au găsit conducătorul auto de 44 ani încarcerat, cu pierdere temporară de conștiență. Pentru extragerea acestuia nu a fost nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie. Momentan victima este stabilă hemodinamic și respirator și urmează să fie transportată de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD la UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: