8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

FOTO/VIDEO: Accident rutier pe Calea Moldovei, lângă MOL

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, pe Calea Moldovei, lângă benzinăria MOL. Se pare că nimeni nu a fost rănit

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Calea Moldovei, în apropiere de benzinăria Mol. Se pare că în accident au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele informații rezultă faptul că nimeni nu a fost rănit. Traficul în zonă este paralizat.

UPDATE:

Accidentul ar fi fost provocat de un șofer de 23 de ani din Budacu de Jos care a pornit de pe loc, a intrat în DN17 și nu s-a asigurat. A intrat într-o mașină condusă de o șoferiță de 20 de ani din Cușma, care a ricoșat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 21 de ani din Botoșani.

Revenim cu noi informații.

Foto/Video: Info Trafic FB

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: