20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

FOTO/VIDEO: Ai parcat ca un bou, varianta ”la trântă cu trenul”

S-a întâmplat în Bistrița, pe strada Industriei. Un bistrițean și-a parcat mașina tocmai lângă calea ferată. Să facă bine trenul să aștepte după el sau să-și mai taie din laterale. Polițiștii au intervenit și au solicitat o mașină de ridicări autoturisme ca să poată face loc trenului marfar să treacă.

Bistrița are un grup de Facebook, unde se postează parcările neregulamentare. Titlul e emblematic- „Ai parcat ca un bou în Bistrița”. Astăzi, pe strada Industriei din municipiu, un bistrițean a reușit o parcare demnă de un loc pe podium.

S-a luat „la trântă cu trenul”. Mai exact, a parcat foarte aproape de șinele de cale ferată folosite de trenul marfar. Că de, trenul poate aștepta după el. Sau dacă îi e musai să treacă, să facă bine să-și mai taie din laterale.

Mecanicii au solicitat intervenția polițiștilor. Aceștia i-au lăsat „un bilețel de dragoste” în parbriz, după ce au încercat să dea de el pe la firmele din zonă.

Dacă tot nu au găsit șoferul, a fost solicitată o mașină de ridicări autoturisme. Aceasta a mutat mașina de lângă calea ferată și a făcut loc trenului să treacă.

Conform conductorului trenului, în zonă mașinile oricum se parchează aiurea, iar riscul să fie atinse de trenurile marfare e crescut.

[arve url=”https://youtu.be/UbCG-dVEmss” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...