14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: La doar 18 ani, un licean din Bistrița este noul Coordonator de voluntari de la Crucea Roșie!

E tânăr, frumos și ambițios! Un licean din Bistrița este acum îndrumătorul voluntarilor de la Crucea Roșie! La 18 ani impresionează cu o serie de fotografii în uniformă, dar și cu portofoliul bogat de activități de prim-ajutor sau SMURD.

Denis Gherasim este noul Coordonator de voluntari Crucea Roșie Bistrița. Acesta a fost ales datorită dosarului său bogat și implicării în activitățiile organizației. Deși școala îi ocupă o parte din timp, având rezultate bune în anii de liceu, băiatul a reușit să se implice în majoritatea activităților, făcând chiar și gărzi de 12 sau 24 de ore.

Se pare că Denis știe ce vrea, surse din anturajul său spunând că vrea să devină ofițer în cadrul ISU. Mereu a fost pasionat de tot ceea ce ține de medicină și urgențe, derulându-și prima activitate ca voluntar în urmă cu trei ani.

De când s-a înscris la Crucea Roșie și până acum a făcut modulul 1 de Paramedic și a activat în cadrul serviciilor de urgență paramedicale și medicale din întregul județ.

Denis este elev la Colegiul Infoel din Bistrița, pasionat fiind de activitatea de prim-ajutor. Și-a derulat prima activitate de voluntar la Crucea Roșie în urmă cu 3 ani, fiind unul dintre cei mai activi voluntari în sprijin pentru instructori la cursurile de prim-ajutor, la prezentările de prim-ajutor sau în activitățile social-umanitare. Denis a evoluat și a reușit să fie unul din primii voluntari care deține competența de Paramedic, activând ca voluntar și la serviciile de urgență paramedicale si medicale din județ.” au scris cei de la Crucea Roșie pe Facebook.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autoritații publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Și pentru că azi e ziua lui, echipa Bistrițeanul.ro îi urează un sincer „La mulți ani!”

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?