6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Luată la ocazie acum trei săptămâni, o femeie din Târlișua parcă a intrat în pământ

O femeie de 46 de ani din Târlișua este căutată de mai bine de trei săptămâni. Aceasta a luat o ocazie până în Beclean sau Uriu, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Poliția a dat-o în urmărire națională.

Se numește Otilia Purja, are 46 de ani și este din localitatea Târlișua.

Familia sa nu mai știe nimic de ea de trei săptămâni, mai exact din data de 11 iulie. Femeia are ochi căprui, este brunetă și poartă părul prins într-o coadă. Îmbrăcămintea pe care o purta în momentul dispariției nu este cunoscută de familie.

Otilia a pornit cu o ocazie din Târlișua spre Beclean sau Uriu, iar din acel moment femeia nu a mai putut fi contactată și nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, dispariția a fost înregistrată în 11 iulie, iar femeia este dată în urmărire națională.

Persoanele care au informații ce pot duce la găsirea femeii sunt rugate să sune la 112.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!