13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

PREMIERĂ la Rodna: Zilele comunei și Festivalul Toleranței, celebrate împreună!

Pentru prima dată, la Rodna, va fi distracție la dublu, la final de august. Administrația locală a decis ca Zilele Comunei și Festivalul Toleranței să fie sărbătorite concomitent. AFLĂ în EXCLUSIVITATE cine va urca pe scenă în cele două zile de sărbătoare:

Primarul Valentin Grapini, cel care administrează comuna Rodna, a fost prezent aseară în studioul Bistrițeanul.ro. Acesta a vorbit despre modul în care își conduce comuna și planuri pe care le are pe viitor.

Totodată, a spus despre o premieră care va avea loc la finele lunii acesteia. Mai exact, în 24 și 25 august.

Suntem beneficiarii unui program prin fonduri europene și în această vară am stabilit să facem, pentru prima dată împreună, zilele comunei Rodna cu Festivalul Toleranței. Am găsit, de la an la an, soluții să ridicăm ștacheta. Și anul acesta o să fie ceva foarte frumos, spun eu, mai ales că o să avem invitați de marcă, atât de la Bruxelles, de la București, cât și reprezentanți ai județului nostru și reprezentanți de la frații noștri din Elveția, care au fost alături de noi de-a lungul acestor doi ani de când ne-am înfrățit”, a declarat Valentin Grapini, primarul comunei Rodna.

Iar pentru ca distracția să fie pe toate gusturile, și la mare înălțime, și cei care vor urca pe scenă sunt tot invitați cu renume. Capul de afiș pentru cele două zile de sărbătoare sunt DJ Project, Giulia, Oana Tomoioagă și Partydul Kiss FM.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: