12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO/VIDEO: Alpina Blazna vă provoacă la o inedită distracție: La înălțime…!

Dacă iubiți zăpada și distracțiile sau drumețiile la munte – musai să dați o raită și pe la Alpina Blazna! Vi s-a pregătit aici încă o surpriză:

Administratorii pensiunii Alpina Blazna au pregătit încă o surpriză pentru iubitorii distracțiilor în zăpadă.

Autobuzul de zăpada a făcut ieri prima lui cursa la înălțime!”, au anunțat cei de la Alpina Blazna. Ei au mai remarcat că primii plimbăreți s-au simțit foarte bine în creierii munților, după plimbare. 

 

Prețul unei asemenea plimbări este de 80 de lei / adult și 40 de lei / copil. Expediția durează aproximativ două ore. Autobuzul de zăpadă pornește de la Alpina Blazna, la fosta mină Valea Blaznei, tabăra școlară și retur.

Vă așteptăm și pe voi să vă bucurați de o călătorie de vis…!”, au mai transmis cei de la Alpina Blazna. Aceștia speră ca în zilele următoare, turiștii să aibă posibilitatea să și schieze pe pârtie.

Până una alta, sunt cu toții invitați la o porție zdravănă și sănătoasă de săniuș sau la o plimbare cu autobuzul special pregătit pentru aceste zile de iarnă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....