18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: Alpina Blazna vă provoacă la o inedită distracție: La înălțime…!

Dacă iubiți zăpada și distracțiile sau drumețiile la munte – musai să dați o raită și pe la Alpina Blazna! Vi s-a pregătit aici încă o surpriză:

Administratorii pensiunii Alpina Blazna au pregătit încă o surpriză pentru iubitorii distracțiilor în zăpadă.

Autobuzul de zăpada a făcut ieri prima lui cursa la înălțime!”, au anunțat cei de la Alpina Blazna. Ei au mai remarcat că primii plimbăreți s-au simțit foarte bine în creierii munților, după plimbare. 

 

Prețul unei asemenea plimbări este de 80 de lei / adult și 40 de lei / copil. Expediția durează aproximativ două ore. Autobuzul de zăpadă pornește de la Alpina Blazna, la fosta mină Valea Blaznei, tabăra școlară și retur.

Vă așteptăm și pe voi să vă bucurați de o călătorie de vis…!”, au mai transmis cei de la Alpina Blazna. Aceștia speră ca în zilele următoare, turiștii să aibă posibilitatea să și schieze pe pârtie.

Până una alta, sunt cu toții invitați la o porție zdravănă și sănătoasă de săniuș sau la o plimbare cu autobuzul special pregătit pentru aceste zile de iarnă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...