5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO: Au pus pariu, au câștigat, ciu-ciu premiu!

12 colegi de muncă au crezut că au dat lovitura vieții lor. Aceștia au jucat la pariuri sportive, și, din 10 lei de căciulă au câștigat aproape 1.000 de lei, fiecare. Doar că atunci când au mers să-și ridice premiul, agenția de pariuri le-a spus că a fost o eroare de sistem. Și că în loc să le dea 10.200 de lei, le poate da doar 1.100 de lei. Cei 12 vor să dea în judecată casa de pariuri sportive.

Au crezut că au dat lovitura vieții lor, însă starea de euforie s-a schimbat rapid în nervi și planuri de dat în judecată.

12 prieteni, toți colegi de muncă, pasionați de fotbal, au dorit să-și arate încrederea în tânăra echipă a României – U21, jucând la pariuri sportive.

Așa că au pus 10 lei de căciulă și pe bilet și-au exprimat încrederea:

România bate Anglia

România bate sau face egal cu Franța

România ajunge astfel prima în grupă

Pariul lor, conform biletului, le-ar fi putut aduce un câștig de 10.240,38 lei. Aceștia au plănuit să meargă împreună la o cabană, dacă vor câștiga pariul.

Culmea, încrederea în tânăra echipă națională de fotbal a României le-a fost răsplătită. Așa că biletul lor, care fusese validat atunci când l-au depus, a ieșit câștigător.

Starea de euforie a celor 12 colegi de muncă a ținut doar câteva ore. Când au ajuns la agenția de pariuri sportive, ca să-și ridice premiul, STUPOARE.

„Ni s-a spus că a fost o eroare de sistem și că biletul nostru nu trebuia să fie validat. Singurul lucru pe care îl pot face pentru noi e să ne dea 1.100 de lei”, au spus cei 12 prieteni.

Același lucru le-a fost explicat de șefa agenției de pariuri sportive, mesaj transmis de la ”șeful mare”. Conform acesteia, biletul nu trebuia validat deoarece pe el erau exprimate trei opțiuni, și se pot pune doar două. De aici vine „mărul discordiei” și concluzia că, la momentul validării biletului, a fost o eroare de sistem.

Aceștia au discutat cu un avocat, au luat legătura cu o agenție care se ocupă de rezolvarea problemelor de la casele de pariuri și sunt determinați să meargă în instanță.

[arve url=”https://youtu.be/a7JdN0ttt6k” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...