11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO Bărbat găsit fără suflare într-o casă incendiată

Un bărbat în vârstă de 84 de ani a murit în această seară în propria locuință, după ce casa în care locuia a luat foc și s-a făcut scrum. Soția bărbatului a refuzat transportul la spital, fiind găsită de echipajele de Intervenție cu atac de panică.

Trei echipaje de pompieri din Năsăud au intervenit la cazul unei case aflate în flăcări, în localitatea Tăure, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Din nefericire, aceștia au găsit în imobil un bărbat în vârstă de 84 decedat.

Pompierii militari au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din încăperile care amenințau să fie cuprinse de incendiu, iar o suprafață de aproximativ 85 de metri pătrați a fost afectată de flăcări, mai precis acoperișul și două camere.

Cauza acestui incendiu, tot mai des intalnită pe timp de iarnă, este coșul de fum improvizat.

„După finalizarea intervenției care a durat aproximativ 80 de minute, îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii și eliminarea tuturor focarelor ascunse, pompierii militari au trecut la stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia”, transmite ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: