21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO – Bistrița: Bunic mort într-un incendiu la un apartament pe strada Odobescu

Pompierii și trei echipaje medicale au fost solicitate pe strada Odobescu din Bistrița. Un incendiu a izbucnit la un apartament. Locatarii au fost evacuați. O persoană ar fi prinsă în locuința afectată.

Echipaje de stingere și unul SMURD din cadrul ISU BN și patru ambulanțe au fost trimise de urgență pe strada Odobescu din municipiu.

Într-un apartament a izbucnit un incendiu. Locatarii au fost evacuați și s-ar părea că o persoană este prinsă în interiorul imobilului afectat.

UPDATE 1

Se pare că e vorba de un octogenar care locuia singur, într-un apartament la etajul II al clădirii. Acesta e în stop cardiac, fiind resuscitat de echipajele medicale.

Printre victime, și un bebeluș.

UPDATE 2

Incendiul a fost lichidat. Concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe. În momentul în care pompierii au putut intra în apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. I se aplică protocolul de resuscitare. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenției ( intoxicații cu fum). Până acum, un copil de 1 an și 8 luni și mama acestuia au fost transportați la spital. Intervenția este în dinamică”, transmit reprezentanții ISU BN.

Dintre cele 20 de persoane evacuate de pompieri, pentru patru a fost nevoie de autospeciala de intervenție la înălțime.

UPDATE 3

Unul dintre cei mai tineri locatari s-a trezit în această dimineață să plece la Cluj. Când a coborât la mașină, a văzut fum ieșind din apartamentul bărbatului. A alertat vecinii și a sunat la 112.

Pe lângă bebeluș și mama lui, alte cinci persoane se află în grija echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri medicale.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul evenimentului. Alte 5 persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului, sunt în ambulanțe SMURD si SAJ BN”, mai spun reprezentanții ISU BN.

Vecinii spun că bărbatul mai obișnuia să facă foc în soba din apartament. Iar uneori, își lăsa lumânări aprinse peste noapte.

Reprezentanții ISU BN informează că la spital au ajuns, în total, cinci persoane. Mama și bebelușul cu o ușoară intoxicație cu fum, și trei persoane în vârstă cu atac de panică.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...