22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO/VIDEO: BUCURIE !!! Nina Kids mai deschide un spațiu unde copiii să fie iubiți și fericiți!

Dacă aveți impresia că micuții voștri se simt iubiți, fericiți și ocrotiți numai acasă, înseamnă că nu ați auzit de Nina Kids. Acolo se acționează pe principiul că fiecare Nevoie Individuală Necesită Atenție. Așa că fiecare copil se simte…ca acasă. Iar acum, se mai deschide o locație, pentru ca și mai mulți copii să se poată bucura de atenție, educație și joacă…în siguranță!

Îți dorești ce e mai bun pentru copilul tău. Iar uneori ai vrea să te multiplici, ca să poți să fii și la lucru, dar și acasă, alături de cel mic. Asta ca să fii sigură că are parte de atenție, iubire, grijă,  educație și se simte în siguranță.

Ei bine, acest lucru e oarecum posibil, la NiNa Kids. Acolo, se știe clar că Nevoia Individuală Necesită Atenție, așa că FIECARE copil e tratat individual. E ascultat și educat în ritmul lui.

Personalul e atent la înclinațiile sale și nevoile sale emoționale. Nu degeaba copiii care ajung acolo, plâng de cum pleacă, spunând că Nina Kids e ”gădănița pefeiată”.

Pentru că tot mai mulți copiii au vrut să ajungă la Nina Kids, managerul a mai deschis o locație. Într-un cartier nou, curat, plăcut și liniștit. E vorba de strada Constantin Brăiloiu nr 1C.

La fel ca și la cealaltă locație, și aici vor primi copii de la vârsta de un an și jumătate în sus. Se vor face patru grupe, respectând TOATE normele impuse de situația provocată de coronavirus.

Copiii vor fi educați și supravegheați de personal educat și pregătit pe principiile NiNa, bone iubitoare și o asistentă care va păstra legătura cu părinții chiar și în afara orelor de program.

Copilașii vor putea sta la Nina Kids de la ora 07.30 până la ora 17.00. Vor primi mic dejun și masa de prânz, plus două gustări. Toate alese de nutriționist, astfel încât nevoile fiecărui copil să fie împlinite.

Micuții voștri vor adora nu doar activitățile din interior, care îi vor provoca și le vor stimula imaginația, dar vor fi nerăbdători să se joace și în spațiul de joacă frumos amenajat.

Vor avea și un somn adânc și odihnitor după atâtea activități, așa că atunci când îi veți lua acasă, abia vor aștepta să se întoarcă înapoi.

Dacă vreți ce e mai bun pentru copilul vostru, sunați la numărul de telefon 0738014508 și înscriți-l la Nina Kids! Locurile sunt LIMITATE!

Fericirea și bucuria copiilor se poate citi pe fețele lor, așa că nu ezitați să aruncați o privire pe pagina de Facebook Nina Kids, pentru a vă convinge.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...