13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

FOTO/VIDEO Budacu de Jos: Un bărbat a murit în incendiul care i-a mistuit casa

Un bărbat de 64 de ani a murit în incendiul care i-a mistuit casa, în această dimineață. Casa i-a ars ca o torță, iar pompierii l-au găsit pe bărbat deja decedat în casă.

Incendiul a avut loc în această dimineață, în Budacu de Jos. Acesta se manifesta generalizat, pe o suprafață de 100 de mp, existând riscul să se extindă la imobilele învecinate.

Din păcate proprietarul casei nu a mai putut fi salvat, fiind găsit decedat de către pompieri:

„Pompierii militari bistrițeni au procedat pentru localizarea focarelor și protejarea vecinătăților. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, pompierii au găsit o victimă de sex masculin, in vârstă de aproximativ 64 de ani. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Tavanul încăperii în care a fost găsit s-a prăbușit în urma arderii structurii de rezistenta a imobilului”, precizează ISU Bistrița.

Intervenția s-a întins pe două ore. Se pare că incendiul a fost cauzat de o țigară aprinsă, lăsată nesupravegheată, în apropierea unor materiale combustibile.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...