17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO: Cu ce se mai confruntă cei din HORECA Bistrița? Cu iubitorii de flori!

Și așa oropsiți de soartă, din cauza pandemiei, cei din HORECA Bistrița mai au de făcut față și altor provocări. Iubitorii de flori le prădează aranjamentele de pe terase. Administratorul unui restaurant a depus plângere la poliție, după ce florile din ghivece i-au fost smulse.

HORECA este una dintre cele mai afectate ramuri, din cauza pandemiei.

Ca și cum nu le-ar fi fost de-ajuns toate „acum închizi, acum deschizi”, când să se bucure măcar de puțină libertate – terase dechise – cei din HORECA Bistrița trebuie să mai facă față și altor provocări.

Florile ornamentale puse de administratorul unui restaurant pe terasă, pentru a crea o ambianță frumoasă clienților, au fost smulse din ghivece de o… „iubitoare” de flori.

Recunoaște cineva această hoață de flori? Locuiește în zona Piața Mică” – e mesajul ce însoțește clipul pe Facebook.

Administratorul a făcut plângere la poliție.

Ieri dimineață, o femeie din Bistrița, administratorul unui local, a depus o plângere cu privire la faptul că i-au fost sustrase florile ornamentale de pe terasă. Biroul de ordine publică din cadrul IPJ BN face cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Imaginile au ajuns și în mediul online, proprietarii localului sperând să o găsească pe femeie înaintea poliției.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.