7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

FOTO/VIDEO: Cu ce se mai confruntă cei din HORECA Bistrița? Cu iubitorii de flori!

Și așa oropsiți de soartă, din cauza pandemiei, cei din HORECA Bistrița mai au de făcut față și altor provocări. Iubitorii de flori le prădează aranjamentele de pe terase. Administratorul unui restaurant a depus plângere la poliție, după ce florile din ghivece i-au fost smulse.

HORECA este una dintre cele mai afectate ramuri, din cauza pandemiei.

Ca și cum nu le-ar fi fost de-ajuns toate „acum închizi, acum deschizi”, când să se bucure măcar de puțină libertate – terase dechise – cei din HORECA Bistrița trebuie să mai facă față și altor provocări.

Florile ornamentale puse de administratorul unui restaurant pe terasă, pentru a crea o ambianță frumoasă clienților, au fost smulse din ghivece de o… „iubitoare” de flori.

Recunoaște cineva această hoață de flori? Locuiește în zona Piața Mică” – e mesajul ce însoțește clipul pe Facebook.

Administratorul a făcut plângere la poliție.

Ieri dimineață, o femeie din Bistrița, administratorul unui local, a depus o plângere cu privire la faptul că i-au fost sustrase florile ornamentale de pe terasă. Biroul de ordine publică din cadrul IPJ BN face cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Imaginile au ajuns și în mediul online, proprietarii localului sperând să o găsească pe femeie înaintea poliției.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...