23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – De la Academia de Arte, a ajuns director de producție și apoi viceprimar în Năsăud: „Ca lider, ai nevoie de inteligență emoțională”

Deși a absolvit Academia de Arte „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, Marius Bodea a ajuns să muncească în mediul privat, ca director de producție. Acum este viceprimar în Năsăud, convins că empatia este foarte importantă.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Dorin Vlașin din Năsăud a venit însoțit de viceprimarul Marius Bodea. Cei doi formează împreună o echipă care ia în serios comunicarea și consultarea reciprocă. 

Viceprimarul Marius Bodea a povestit pe scurt parcursul său profesional. După absolvirea Academiei de Arte Vizuale din Cluj, destinul l-a purtat spre zona industrială. A ajuns manager de producție într-o companie renumită pe plan internațional.

A fost premonitorie această slujbă, pentru traseul meu către funcția de viceprimar. Am ajuns să înțeleg forte multe lucruri. Am ajuns să înțeleg cum trebuie să lucrezi cu oamenii… Atunci când ajungi în postura de manager sau lider, ai nevoie de inteligență emoțională. Ceea ce presupune empatie, sociabilitate și comunicare. Relația interpersonală ar trebui să se bazeze foarte mult pe dimensiunea umană”, a remarcat Marius Bodea.

Viceprimarul din Năsăud a recunoscut că la început și-a închipuit că va fi mai ușor „la stat”.

Din exterior totdeauna lucrurile se văd diferit. Mediul public funcționează, în fapt, ca și mediul privat. Totul se bazează pe comunicare și pe echipă”, a mai spus viceprimarul Marius Bodea.

La rândul său, primarul Dorin Vlașin a admis că este foarte mândru de viceprimarul orașului.

Este destul de complicat, pentru că sunt foarte multe probleme în comunitatea noastră și n-o să putem să-i mulțumim pe toți. Cu siguranț orașul Năsăud are un potențial extraordinar. În primul rând pentru că năsăudenii sunt de așa natură. Este un oraș civilizat, în care îți place să trăiești… Am convingerea că Năsăudul are șanse să crească și să redevină un oraș de mare anvergură, așa cum era în anii ‘70”, a mai spus Dorin Vlașin.

Primarul a povestit că în acei ani, în oraș erau aproape 4.000 de persoane angajate în industrie. Cartierul de blocuri din Năsăud a fost construit, de altfel, în mod special pentru marile societăți comerciale de atunci.

Alte detalii despre proiectele care se derulează în Primăria Năsăud puteți descoperi în emisiunea de mai jos: 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bravo lui, am fost vecini de scara blocului cu el 20 de ani, educația părinților și-a spus cuvântul cu siguranță, el și familia lui sunt niște oameni deosebiți, felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...