17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO – De la Academia de Arte, a ajuns director de producție și apoi viceprimar în Năsăud: „Ca lider, ai nevoie de inteligență emoțională”

Deși a absolvit Academia de Arte „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, Marius Bodea a ajuns să muncească în mediul privat, ca director de producție. Acum este viceprimar în Năsăud, convins că empatia este foarte importantă.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Dorin Vlașin din Năsăud a venit însoțit de viceprimarul Marius Bodea. Cei doi formează împreună o echipă care ia în serios comunicarea și consultarea reciprocă. 

Viceprimarul Marius Bodea a povestit pe scurt parcursul său profesional. După absolvirea Academiei de Arte Vizuale din Cluj, destinul l-a purtat spre zona industrială. A ajuns manager de producție într-o companie renumită pe plan internațional.

A fost premonitorie această slujbă, pentru traseul meu către funcția de viceprimar. Am ajuns să înțeleg forte multe lucruri. Am ajuns să înțeleg cum trebuie să lucrezi cu oamenii… Atunci când ajungi în postura de manager sau lider, ai nevoie de inteligență emoțională. Ceea ce presupune empatie, sociabilitate și comunicare. Relația interpersonală ar trebui să se bazeze foarte mult pe dimensiunea umană”, a remarcat Marius Bodea.

Viceprimarul din Năsăud a recunoscut că la început și-a închipuit că va fi mai ușor „la stat”.

Din exterior totdeauna lucrurile se văd diferit. Mediul public funcționează, în fapt, ca și mediul privat. Totul se bazează pe comunicare și pe echipă”, a mai spus viceprimarul Marius Bodea.

La rândul său, primarul Dorin Vlașin a admis că este foarte mândru de viceprimarul orașului.

Este destul de complicat, pentru că sunt foarte multe probleme în comunitatea noastră și n-o să putem să-i mulțumim pe toți. Cu siguranț orașul Năsăud are un potențial extraordinar. În primul rând pentru că năsăudenii sunt de așa natură. Este un oraș civilizat, în care îți place să trăiești… Am convingerea că Năsăudul are șanse să crească și să redevină un oraș de mare anvergură, așa cum era în anii ‘70”, a mai spus Dorin Vlașin.

Primarul a povestit că în acei ani, în oraș erau aproape 4.000 de persoane angajate în industrie. Cartierul de blocuri din Năsăud a fost construit, de altfel, în mod special pentru marile societăți comerciale de atunci.

Alte detalii despre proiectele care se derulează în Primăria Năsăud puteți descoperi în emisiunea de mai jos: 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bravo lui, am fost vecini de scara blocului cu el 20 de ani, educația părinților și-a spus cuvântul cu siguranță, el și familia lui sunt niște oameni deosebiți, felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...