15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

VIDEO – De la Academia de Arte, a ajuns director de producție și apoi viceprimar în Năsăud: „Ca lider, ai nevoie de inteligență emoțională”

Deși a absolvit Academia de Arte „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, Marius Bodea a ajuns să muncească în mediul privat, ca director de producție. Acum este viceprimar în Năsăud, convins că empatia este foarte importantă.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Dorin Vlașin din Năsăud a venit însoțit de viceprimarul Marius Bodea. Cei doi formează împreună o echipă care ia în serios comunicarea și consultarea reciprocă. 

Viceprimarul Marius Bodea a povestit pe scurt parcursul său profesional. După absolvirea Academiei de Arte Vizuale din Cluj, destinul l-a purtat spre zona industrială. A ajuns manager de producție într-o companie renumită pe plan internațional.

A fost premonitorie această slujbă, pentru traseul meu către funcția de viceprimar. Am ajuns să înțeleg forte multe lucruri. Am ajuns să înțeleg cum trebuie să lucrezi cu oamenii… Atunci când ajungi în postura de manager sau lider, ai nevoie de inteligență emoțională. Ceea ce presupune empatie, sociabilitate și comunicare. Relația interpersonală ar trebui să se bazeze foarte mult pe dimensiunea umană”, a remarcat Marius Bodea.

Viceprimarul din Năsăud a recunoscut că la început și-a închipuit că va fi mai ușor „la stat”.

Din exterior totdeauna lucrurile se văd diferit. Mediul public funcționează, în fapt, ca și mediul privat. Totul se bazează pe comunicare și pe echipă”, a mai spus viceprimarul Marius Bodea.

La rândul său, primarul Dorin Vlașin a admis că este foarte mândru de viceprimarul orașului.

Este destul de complicat, pentru că sunt foarte multe probleme în comunitatea noastră și n-o să putem să-i mulțumim pe toți. Cu siguranț orașul Năsăud are un potențial extraordinar. În primul rând pentru că năsăudenii sunt de așa natură. Este un oraș civilizat, în care îți place să trăiești… Am convingerea că Năsăudul are șanse să crească și să redevină un oraș de mare anvergură, așa cum era în anii ‘70”, a mai spus Dorin Vlașin.

Primarul a povestit că în acei ani, în oraș erau aproape 4.000 de persoane angajate în industrie. Cartierul de blocuri din Năsăud a fost construit, de altfel, în mod special pentru marile societăți comerciale de atunci.

Alte detalii despre proiectele care se derulează în Primăria Năsăud puteți descoperi în emisiunea de mai jos: 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bravo lui, am fost vecini de scara blocului cu el 20 de ani, educația părinților și-a spus cuvântul cu siguranță, el și familia lui sunt niște oameni deosebiți, felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...