20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO – CIBELA: Peste 80 de magazine cu mărfuri de tot felul și pentru toate buzunarele

Complexul Comercial Cibela găzduiește acum, după redeschidere și modernizare, peste 80 de agenți economici. Aici găsiți tot ceea ce aveți nevoie: de la obiecte de decor pentru casă, draperii, haine, jucării, produse de igienă. Totodată, găsiți și magazine cu unelte și ustensile, dar și fast-food-uri unde puteți să vă potoliți foamea.

Complexul Comercial Cibela a fost modernizat și redeschis publicului în noiembrie 2022. Astfel, pe Calea Moldovei, peste 80 de agenți economici sunt adunați toți la un loc, oferind o gamă diversificată de produse, fără a fi nevoie să bați la pas tot orașul în căutarea lor.
În cadrul complexului Cibela găsiți articole de îmbrăcăminte pentru cei mici și cei mari, haine de gala, blănuri, geci sau echipamente sportive.

Totodată, găsiți papuci și accesorii, bijuterii și farduri, astfel că întreg outfitul poate fi completat dintr-un singur loc.

În cadrul Complexului Cibela găsiți cele necesare pentru decorarea casei: draperii, tapete, perdele, covoare, mici decorațiuni de interior, fețe de masa, cuverturi, plapume sau huse de pat.

O gamă diversificată de produse pentru igiena corpului sau igiena casei găsiți tot la agenții economici din complexul Cibela.

Și domnii sunt așteptați pe Calea Moldovei la Complexul Comercial, în incinta acestuia fiind deschise inclusiv magazine cu unelte și ustensile. Vor găsi aici și accesorii pentru telefoane sau produse destinate autoturismelor.

În cadrul Complexului Cibela găsiți bunătăți de la Casa Jamonului, dar și mici fast-food-uri unde să vă potoliți foamea: cu specific românesc sau spaniol.

De asemenea, puteți cumpăra felurite tipuri de ceaiuri sau de cafea, de la Puro.

Tot la Cibela veți găsi legume și fructe proaspete, dar puteți pleca și cu diverse cadouri pentru cei mici, găsind atât dulciuri cât și jucării. Agenții economici de aici vă pun la dispoziție cele necesare pentru organizarea petrecerilor celor mici sau accesorii necesare pentru nunți: de la plăsuțe pentru mărturii, pancarte cu mesaj, lumânări, și multe altele.

Complexul Comercial Cibela este deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 09:00 și 14:00.

Mai multe informații despre cel mai nou centru comercial din oraș puteți afla urmărind pagina oficială de Facebook Centrul Comercial Cibela Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!