26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

FOTO/VIDEO: CINE e tânărul ce a murit în accidentul de aseară din Cluj!

Mașina unei familii de bistrițeni a fost spulberată aseară de un tânăr moldovean băut! Cei doi părinți au ajuns la spital, însă tânărul de nici 22 de ani nu a mai putut fi salvat. După mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul. CINE e bistrițeanul care a sfârșit așa tragic:

Un accident rutier a avut loc aseară, pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe contrasens.

Șoferul vinovat și pasagerul din dreapta au fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă un tânăr în stop cardio-respirator și pe mama acestuia, încarcerați. Tatăl ieșise din mașină, dar ar fi făcut infarct la fața locului, din cauza șocului.

Mai multe despre accident, aici:

FOTO/VIDEO: Un tânăr bistrițean și-a pierdut viața într-un GRAV accident în Cluj-Napoca

Cei trei bistrițeni sunt Barani Daniel- tatăl, Barani Viorica – mama și Barani Filip- tânărul.

Filip ar fi împlinit 22 de ani în luna aprilie. Acesta mai are un frate, Samuel, la Cluj. A absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj.

Acesta plecase de dimineață din Bistrița, împreună cu părinții săi. În story-ul de la Facebook a postat drumul și mesajul „Și am plecat”- fără să știe că pleacă pentru totdeauna.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2020/02/story-barani.mp4″ /]

Mesajele de durere ale prietenilor au început să curgă pe pagina acestuia de Facebook.

„Câtă frumusețe, să se risipească într-o clipă! Nu vreau și nu pot să înțeleg de ce ai plecat, iubitul nostru… Ai lăsat multă durere în sufletele noastre, frumusețea noastră! Finule, o să ne lipsești!,” a scris Cristina P.

Nici nu-mi vine să cred că ai plecat așa devreme și de tânăr! Dumnezeu să te odihnească în pace și să îți întărească familia în această grea suferință. Acum opt luni râdeam cu lacrimi și ne-ai făcut ziua frumosă. Ne-ai lăsat o amintire frumoasă. Odihnește-te în pace suflet frumos”, a scris Flory A.

S-ar părea că tatăl băiatului ar fi făcut un al doilea infarct la spital, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală. Mama acestuia ar avea probleme la coloana vertebrală și la un umăr.

UPDATE

Conform purtătorului de cuvânt al SCJU Cluj, starea victimelor implicate în accident este următoarea:

Pacient, în vârstă de 47 de ani (n.r – tatăl) – diagnostic: STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacientă, în vârstă de 50 de ani ( n.r. – mama)– diagnostic: Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutivă cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreaptă. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng. Fractură diafiză humerală stângă cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi.

Pacient, în vârstă de 21 de ani (n.r. – șoferul vinovat) – diagnostic: TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radiocarpiană stângă. Contuzie toracică. Accident rutier.

Pacient, în vârstă de 28 de ani(n.r – pasagerul dreapta) – diagnostic: TCC minor grad 0. Traumatism toracic. Traumatism mâna stângă cu fractură cominutivă metacarp ll. Traumatism picior drept. Fractură haluce drept.

Conform IPJ Cluj, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost reținut.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: