21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO – VIDEO: Continuă protestul transportatorilor în Bistrița-Năsăud! S-au alăturat și fermierii din județ

 

Transportatorii din Bistrița-Năsăud nu renunță la proteste! Aceștia au pornit și astăzi, în coloană, pe centura Bistriței. De data aceasta li s-au alăturat și câțiva fermieri din județ.

Zeci de TIR-uri au împânzit și astăzi drumul de centură al Bistriței, nemulțumiți de RCA și unele taxe noi.

Aceștia își doresc plafonarea prețurilor RCA, dar și scurtarea timpilor de trecere a frontierei, alocaţii de cazare și de hrană sau posibilitatea recuperării unui procent din acciza la combustibil pentru firmele de transport.

Astăzi li s-au alăturat mai mulți fermieri din județ. Aceștia cer, printre altele, acordarea subvențiilor APIA aferente anului 2023 până la finalul lunii februarie 2024, compensarea pierderilor suferite de fermierii români afectaţi de importurile din Ucraina sau acordarea de credite cu dobândă subvenţionată.

Transportatorii și agricultorii au protestat astăzi și în alte localități din țară.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da știm… două tractoare de pe Valea Șieului! Atâta s-a putut! Hai Ană mai aproape! Despre ce vorbim?? La noi fermierii îs avuți, nu ca în Moldova sau Oltenia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: