10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO/VIDEO: Curcubeu în inima cetății! CE puteți cumpăra de la Târgul Breslelor Moderne

A doua ediție a Târgului Breslelor Moderne a început azi, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Intitulată ”Curcubeu în inima cetății”, exponatele vă fură ochii. Bistrițeanul.ro vă prezintă CE anume puteți achiziționa de la acest târg:

Meșteșugarii bistrițeni au făcut primul pas în a-și prezenta operele, în primul weekend din Iulie. Atunci, în jurul Bisericii Evanghelice a fost o explozie de creativitate și culoare. Chiar dacă afară a plouat torențial.

De azi, s-a deschis a doua ediție a Târgului Breslelor Moderne. A fost Intitulată ”Curcubeu în inima cetății”, și a fost sugerată de curcubeul care a marcat finalul primului eveniment de acest gen. Tema simbolizează continuitate, dorința de a duce mai departe tradiția înaintașilor și speranță.

Ți pe bună dreptate, coloritul exponatelor chiar vă fură ochii …și inimile. Vă sunt oferite spre achiziționare creații care mai de care mai diversificate: de la împletituri, bijuterii, la ceramică, obiecte din lemn, costume populare, etc.

Bistrițenul.ro vă prezintă o galerie video și foto cu ceea ce găsiți în cele trei zile:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...