4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Delia s-a dezlănțuit astă-seară pe pietonal, iar artificiile au luminat feeric Biserica Evanghelică

Delia s-a dezlănțuit astă-seară pe Pietonalul Liviu Rebreanu, devenit neîncăpător pentru miile de admiratori ai artistei care au umplut până la refuz centrul orașului. Un splendid spectacol de laser și artificii au luminat feeric turnul Bisericii Evanghelice.

Nu aveai unde să arunci un ac, astă-seară, în jurul orei 21, în centrul orașului, iar  Pietonalul Liviu Rebreanu s-a dovedit neîncăpător pentru mulțimea admiratorilor care au venit cu miile s-o asculte pe îndrăgita solistă Delia.

Cunoscută sub numele de scenă Delia, jurat la X Factor și iUmor difuzate de Antena 1 – Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, apoi a urmat Conservatorul, lansându-se în muzică în formația N&D, după care s-a lansat într-o carieră solo plină de succes, devenind una dintre cele mai îndrăgite și rebele soliste de muzică pop din România.

Piese precum „Rămâi cu bine”, „Ce are ea”, „Despablito”, „Da, mamă”, „Cine m-a făcut om mare” sau „Gura ta” – au fost interpretate admirabil astă-seară și la Bistrița, unde mii de tineri au cântat alături de artistă – spre disperarea unor doamne mai în vârstă care le-au tot aruncat tinerilor priviri insistente și dojenitoare, în speranța că aceștia vor pricepe că „și noi am venit s-o ascultăm pe Delia! Și vrem s-o ascultăm pe Delia nu pe voi, cum urlați aici în urechile noastre…!”, s-a burzuluit la un moment dat o doamnă de vârsta a treia…

[arve url=”https://youtu.be/I-y0x3q2Tm8″ /]

Spre dezamăgirea fanilor puși pe distracție, concertul a durat prea puțin pentru așteptările lor, artista evoluând pe scenă mai puțin de o oră: concertul a început în jurul orei 21:15, Delia și-a luat la revedere de la public la 21:50, când lumea era mai încălzită și mai pregătită de dans…

[arve url=”https://youtu.be/VLqDHMEY0jc” /]

[arve url=”https://youtu.be/SrE4USfggig” /]

Spectacolul cu laser și focurile de artificii care au început imediat, însă, au mai diluat din dezamăgirea oamenilor care au urmărit, preț de 20 de minute un spectacol incendiar și o feerie de lumini pe cerul orașului.

Puțin după ora 22:00, pentru că unii mai și trebuie să muncească, mulțimea s-a îndreptat spre case: traficul s-a desfășurat cu dificultate pe arterele centrale, pentru aproximativ 30 de minute, dar polițiștii de la rutieră au fost pe fază, dirijând corespunzător circulația.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.