-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO – Descoperire macabră la Arcalia: Un bărbat fără viață a fost descoperit în Șieu

Descoperire macabră în această după-masă în Arcalia. În râul Șieu care străbate localitatea a fost găsit un bărbat fără viață. Acesta se agățase într-o răchită de la malul apei.

În această după-masă a fost găsit cadavrul unui bărbat, prins într-o răchită de pe malul râului Șieu, în localitatea Arcalia. Descoperirea a fost făcută de mai mulți copii din sat, care pierdeau vremea pe malurile râului. Trupul bărbatului a fost descoperit în apropierea unui pod de cale ferată care se află în construcție.

Din primele informații rezultă faptul că bărbatul se află de multă vreme în apă, cadavrul prezentând semne de descompunere.

Nu este exclus ca acesta să fie trupul bărbatului de 57 de ani din Josenii Bârgăului, care a fost înghițit de apele râului Bistrița, în luna decembrie a anului trecut. Deocamdată această variantă nu a fost confirmată.

Bărbatul care locuia împreună cu familia în cartierul de romi, a ieșit seara din casă cu gândul să meargă la toaleta de pe malul apei și a dispărut fără urmă. Mai multe despre acest subiect AICI.  Pompierii militari și voluntari l-au căutat zile în șir, însă apa învolburată l-ar fi purtat zeci de kilometri distanță, tocmai în Arcalia.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=KYNcWu1WR1A” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...