19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO – Descoperire macabră la Arcalia: Un bărbat fără viață a fost descoperit în Șieu

Descoperire macabră în această după-masă în Arcalia. În râul Șieu care străbate localitatea a fost găsit un bărbat fără viață. Acesta se agățase într-o răchită de la malul apei.

În această după-masă a fost găsit cadavrul unui bărbat, prins într-o răchită de pe malul râului Șieu, în localitatea Arcalia. Descoperirea a fost făcută de mai mulți copii din sat, care pierdeau vremea pe malurile râului. Trupul bărbatului a fost descoperit în apropierea unui pod de cale ferată care se află în construcție.

Din primele informații rezultă faptul că bărbatul se află de multă vreme în apă, cadavrul prezentând semne de descompunere.

Nu este exclus ca acesta să fie trupul bărbatului de 57 de ani din Josenii Bârgăului, care a fost înghițit de apele râului Bistrița, în luna decembrie a anului trecut. Deocamdată această variantă nu a fost confirmată.

Bărbatul care locuia împreună cu familia în cartierul de romi, a ieșit seara din casă cu gândul să meargă la toaleta de pe malul apei și a dispărut fără urmă. Mai multe despre acest subiect AICI.  Pompierii militari și voluntari l-au căutat zile în șir, însă apa învolburată l-ar fi purtat zeci de kilometri distanță, tocmai în Arcalia.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=KYNcWu1WR1A” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?