-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO: Sute de bistrițeni au ales oaia, în centrul orașului!

Sute de bistrițeni s-au perindat astăzi prin centrul orașului, curioși să guste din porțiile gratuite de tocăniță de oaie cu mămăliguță la ceaun, pastramă de oaie sau oaie la proțap. Caravana „Alege Oaia” a poposit azi la Bistrița – campania fiind promovată de însuși ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Ministrul Agriculturii a transmis respectul său pentru toți cei care „făuresc hrană în România, cei care cresc aceste frumoase animale care își caută pășunea, apa, stăpânul în locuri unde alții nici nu pot pătrunde cu mintea și uneori cu privirea…!

[arve url=”https://youtu.be/naAYr6PvqDs” /]

Mă bucur că un produs care face multă cinste României este prezentat chiar aici, în centrul burgului săsesc, Bistrița. Vă mulțumesc domnule ministru că sunteți prezent azi aici, ca să-i cinstiți  pe cei care cu multă trudă, cultivă pământul și produc lucruri de calitate, extrem de sănătoase pentru oameni… Vă felicit pentru că faceți toate eforturile ca țăranul român să fie tratat în mod corect… subvențiile vin la timp, oamenii știu pe ce se pot baza ca să-și dezvolte planuri de afaceri și în domeniul agriculturii și că produsele românești sunt promovate. Ați ales să vă bateți cu hipermarketuri, comisii, lideri europeni pentru ceea ce fac țăranii români… încă mai sper că vom ajunge ca țăranul român să fie tratat egal ca și cel spaniol, francez, polonez, să nu mai fie tratat la mâna a doua, pentru că și-au câștigat acest drept cu foarte multă muncă…”, a precizat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care l-a însoțit pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vizita de astăzi prin județ.

Caravana „Alege oaia” la Bistrița este organizat de Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița – Năsăud, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Primăria Bistrița și Asociația Crescătorilor de Ovine Bistrița – Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...