6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO FELDRU: Trei persoane inconștiente și încarcerate după un tragic accident

Mobilizare de forțe pentru un tragic accident ce a avut loc în localitatea Feldru. Impactul dintre două mașini a făcut ca una dintre acestea să ajungă pe calea ferată. Aici a fost lovită de o locomotivă. Trei persoane sunt încarcerate și inconștiente.

Un tragic accident a avut loc în localitatea Feldru.

Două autoturisme au colizionat. În urma impactului, una dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovită de locomotiva unui tren de persoane.

Din informațiile deținute până în prezent, din accident au rezultat patru victime din care trei sunt inconștiente și încarcerate!

UPDATE:

Dintre cele 4 victime, două se află în ambulanțe, afirmativ conștiente. Pentru celelalte două, echipajele de descarcerare lucrează în vederea extragerii.

Traficul rutier și feroviar e blocat. Zeci de persoane sunt blocate în trenul ce se deplasa pe ruta Iași – Timișoara!

UPDATE: 2

Conform IPJ BN, din primele verificări rezultă faptul că pe DN17D, în localitatea Feldru, un autoturism, care circula pe direcția spre Năsăud, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara părții carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul cu nr. 1765 Iași-Timișoara. Din accident a rezultat rănirea a 4 persoane, două din autoturismul lovit de tren și două din celălalt.

Victimele au fost extrase din autoturisme și predate echipajelor medicale. Două sunt conștiente, una semiconștientă și una inconștientă. E vorba de o femeie și trei bărbați.

Se circulă alternativ.

Nicio persoană aflată în tren nu are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: 3

În aceste momente se încearcă scoaterea motorului mașinii de sub locomotivă.

Trenul va fi tractat 2 km până în Feldru. Acolo se va lăsa locomotiva afectată și va fi atașată vagoanelor altă locomotivă, cu care cele 250 de persoane își vor continua drumul. Trenul va avea o întârziere de două- trei ore.

Toate victimele din accident sunt din Feldru. În fiecare din cele două mașini erau câte două persoane. În una erau doi tineri de aproximativ 23 de ani, iar în cealaltă, doi soți de aproximativ 40 de ani.

[arve url=”https://youtu.be/Kyvm4tmXVxw” /]

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: