4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

FOTO/VIDEO: Accident mortal la Dumbrava

În urmă cu puțin timp, un grav accident de circulație a avut loc în localitatea Dumbrava, comuna Livezile. O persoană este în stare gravă, în stop cardio-respirator. UPDATE: Femeia a decedat!

Un autoturism în care se aflau 4 persoane a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se. Pasagerul din dreapta a rămas încarcerat, intrând în stop cardio-respirator. În acest moment îi sunt aplicate manevre de resuscitare de către echipajul medical ajuns la fața locului.

În autoturism se aflau patru femei, dintre care trei conștiente (în vârstă de 23, 26 și 45 de ani) și o femeie – pasagera din față dreapta de 42 de ani – încarcerată, conform reprezentanților ISU Bistrița. În mașină se afla și un copil de 10 luni, conștient.

Pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au extras victima în aproximativ 5 minute. Femeia se afla în stop cardio-respirator, a fost predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă, care a transportat-o la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe cu aplicarea manevrelor de resuscitare.

Celelalte victime erau conştiente, ele fiind găsite în afara autoturismului. Alte trei persoane (2 femei și copilul) au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Șoferița, în vârstă de 23 de ani, se îndrepta spre casă. Ea era însoțită în mașină de mama ei, copilașul de 10 luni, și două vecine. La un moment dat, de pe o străduță lăturalnică, un bărbat a vrut să iasă cu mașina pe șoseaua principală. Femeia când l-a văzut, a încercat să evite un impact, a tras de volan, a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-un cap de pod. De acolo s-a răsucit cu mașina, lovind cu partea laterală dreapta podul.

Bărbatul aflat la volanul mașinii pe care șoferița încercase să o evite este și cel care a sunat la 112 și s-a interesat de starea victimelor. Toate cele 5 persoane aflate în autoturism erau din Dumbrava.

UPDATE:

În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia de 45 de ani, tanti Lenuța, a fost declarată decedată, de către medicii de la UPU Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/GOenURwJBrM” /]

[arve url=”https://youtu.be/cWkwxbQbT6c” /]

 

Revenim cu noi informații!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.