12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

Seară de chitară: Cine va cânta și încânta pe ritmuri de folk

Atmosfera autentică și muzica medievală par să se concentreze tot mai mult în jurul orașului Beclean. Dacă veți merge la festivalul Celtic, atunci e neapărat să mai stați puțin prin zonă pentru că urmează o seară de chitară de pomină.

Într-o seară de marți, 24 iulie, niște invitați ce vin tocmai din zona muzicii folk, vă așteaptă la Beclean. În parcul orașului, lângă Catedrala „Sfântul Apostol Andrei” va fi amplasată scena pe care vor urca artiști bistrițeni și nu numai. Startul serii va fi dat de trupa locală Big City, trupă cu renume în Beclean. Alături de ei vor cânta și alți tineri talentați ai orașului.

Surpriza vine abia la final. Paul Gogancea& Friends vor încânta și încălzi publicul pe ritmuri de folk, după care intră în scenă Florin Săsărman. Acesta din urmă este unul din cei mai importanți piloni ai folkului bistrițean. Printre bucuriile ce le aduce orașului nostru ar trebui să numărăm cele 16 ediții de Bistrița Folk și implicarea în Colibița Folk Fest.

Așadar, după cum îi spune și numele evenimentului, sunteți așteptați la o „Seară de chitară”, marți, începând cu ora 18:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...