3.5 C
Bistrița
marți, decembrie 7, 2021

Seară de chitară: Cine va cânta și încânta pe ritmuri de folk

Atmosfera autentică și muzica medievală par să se concentreze tot mai mult în jurul orașului Beclean. Dacă veți merge la festivalul Celtic, atunci e neapărat să mai stați puțin prin zonă pentru că urmează o seară de chitară de pomină.

Într-o seară de marți, 24 iulie, niște invitați ce vin tocmai din zona muzicii folk, vă așteaptă la Beclean. În parcul orașului, lângă Catedrala „Sfântul Apostol Andrei” va fi amplasată scena pe care vor urca artiști bistrițeni și nu numai. Startul serii va fi dat de trupa locală Big City, trupă cu renume în Beclean. Alături de ei vor cânta și alți tineri talentați ai orașului.

Surpriza vine abia la final. Paul Gogancea& Friends vor încânta și încălzi publicul pe ritmuri de folk, după care intră în scenă Florin Săsărman. Acesta din urmă este unul din cei mai importanți piloni ai folkului bistrițean. Printre bucuriile ce le aduce orașului nostru ar trebui să numărăm cele 16 ediții de Bistrița Folk și implicarea în Colibița Folk Fest.

Așadar, după cum îi spune și numele evenimentului, sunteți așteptați la o „Seară de chitară”, marți, începând cu ora 18:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...