13.5 C
Bistrița
vineri, octombrie 22, 2021

IRESPONSABIL! Viața unui tânăr din Prund salvată de un…control al polițiștilor

O tragedie a fost evitată azi, în Prundul Bârgăului. Polițiștii au „tras pe dreapta” un tânăr, aflat pe un ATV. La cum se prezenta situația, aceștia i-au salvat viața bărbatului iresponsabil.

Un tânăr de 29 de ani din Prundu Bârgăului a consumat alcool, muult peste limită. Astfel, mintea i s-ar fi încețoșat, căci ceea ce a făcut pe urmă nu a dat dovadă de responsabilitate.

Acesta a luat un ATV și a pornit-o pe străzile din localitate.

Polițiștii l-au oprit, în schimb, pentru control.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru niciun tip de autovehicule. Iar ATV-ul avea numerele provizorii expirate din 21 mai a.c.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, anunță polițiștii.

Un tânăr de 26 de ani din Perișor a condus zeci de km cu alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta puteți citi AICI.

Pe Valea Bârgăului, alcoolemia record înregistrată a fost de 2,5 la mie. E vorba de minorul ce a omorât două copile și a băgat în spital trei fete și o femeie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: