0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

IRESPONSABIL! Viața unui tânăr din Prund salvată de un…control al polițiștilor

O tragedie a fost evitată azi, în Prundul Bârgăului. Polițiștii au „tras pe dreapta” un tânăr, aflat pe un ATV. La cum se prezenta situația, aceștia i-au salvat viața bărbatului iresponsabil.

Un tânăr de 29 de ani din Prundu Bârgăului a consumat alcool, muult peste limită. Astfel, mintea i s-ar fi încețoșat, căci ceea ce a făcut pe urmă nu a dat dovadă de responsabilitate.

Acesta a luat un ATV și a pornit-o pe străzile din localitate.

Polițiștii l-au oprit, în schimb, pentru control.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru niciun tip de autovehicule. Iar ATV-ul avea numerele provizorii expirate din 21 mai a.c.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, anunță polițiștii.

Un tânăr de 26 de ani din Perișor a condus zeci de km cu alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta puteți citi AICI.

Pe Valea Bârgăului, alcoolemia record înregistrată a fost de 2,5 la mie. E vorba de minorul ce a omorât două copile și a băgat în spital trei fete și o femeie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...