13.4 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

IRESPONSABIL! Viața unui tânăr din Prund salvată de un…control al polițiștilor

O tragedie a fost evitată azi, în Prundul Bârgăului. Polițiștii au „tras pe dreapta” un tânăr, aflat pe un ATV. La cum se prezenta situația, aceștia i-au salvat viața bărbatului iresponsabil.

Un tânăr de 29 de ani din Prundu Bârgăului a consumat alcool, muult peste limită. Astfel, mintea i s-ar fi încețoșat, căci ceea ce a făcut pe urmă nu a dat dovadă de responsabilitate.

Acesta a luat un ATV și a pornit-o pe străzile din localitate.

Polițiștii l-au oprit, în schimb, pentru control.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru niciun tip de autovehicule. Iar ATV-ul avea numerele provizorii expirate din 21 mai a.c.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, anunță polițiștii.

Un tânăr de 26 de ani din Perișor a condus zeci de km cu alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta puteți citi AICI.

Pe Valea Bârgăului, alcoolemia record înregistrată a fost de 2,5 la mie. E vorba de minorul ce a omorât două copile și a băgat în spital trei fete și o femeie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: