14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO – VIDEO: Flăcările au cuprins o casă din Năsăud. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat

Pompierii năsăudeni au intervenit în această după-masă la un incendiu produs la o casă din localitate, situată lângă hipermarketul Profi. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil în urma unei acțiuni intenționate – potrivit ISU BN.

Pompierii militari năsăudeni au intervenit în localitate, pe Bulevardul Grănicerilor, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor care se manifestau cu flacără deschisă, la nivelul unei magazii (zona de unde a fost inițiat incendiul) și la acoperișul casei de locuit.

Pagubele materiale au fost limitate, incendiul fiind lichidat în limitele găsite, fără a se extinde la zona locuibilă a casei, respectiv la hipermarketul din apropiere”, spun reprezentanții ISU BN.

Au ars magazia din lemn (aproximativ 50 metri pătrați), respectiv 40-50 metri pătrați din acoperișul casei, acestea fiind alipite.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil în urma unei acțiuni intenționate„, a adăugat sursa citată.

Foto, video ISU BN, Mesager24.ro

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cineva este foarte „interesat” de terenul ocupat de acea căsuță tradițională din plin centru cu valoare comercială maximă! Un nou supermarket, o parcare, etc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?