16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO/VIDEO – Gala Atipic Beauty 2023, o tulburătoare poveste despre frumusețea de dincolo de aparențe

Atipic Beauty 2023 – o poveste despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care suntem invitați să privim omul, nu dizabilitatea sau defectele sale”, au transmis bistrițenii de la Pasha Men’s Wear. Costumele lor au strălucit în gala organizată la Palatul Parlamentului. 

Costumele realizate de Pasha Men’s Wear au strălucit și în acest an, la Gala Atipic Beauty. Evenimentul a fost organizat la Palatul Parlamentului, marți seară, „într-un cadru minunat, cu oameni frumoși și speciali”, după cum ne-a povestit Ramona Creța-Bugnar.

Atipic Beauty s-a dovedit un eveniment extraordinar, care ne învață să privim omul, nu dizabilitatea sau defectele sale. Pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni care au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un scaun cu rotile.

Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări. Iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur”, a mărturisit Ramona Bugnar-Creța.

Gala Atipic Beauty a fost prezentată de celebra Andreea Marin. A
u participat oameni de televiziune și radio, dar și oameni din mediul de afaceri. Pe scenă au urcat sportivi de performanță, designeri și artiști, dar și oameni de succes din diverse domenii.

Am urmărit cu emoție 13 modele de viață, 13 personalități care au reușit să să depășească toate barierele. Să își transforme limitele fizice în determinare și motivație”, a mai povestit Ramona Bugnar-Creța.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale de pe scenă au purtat semnătura unor designeri celebri. Iar bistrițenii Ramona și Simi Creța au participat, ca în fiecare an, la Gala Atipic Beauty, cu brand-urile Torres Cerimonia și Pasha Men’s Wear.

Photo by Mihaela Cuturela

Dincolo de spectacolul de modă inedit, am cunoscut un bărbat și un exemplu de om: Alex Dima! L-am urmărit adeseori pe PRO Tv, în emisiunea România, te iubesc! Are un talent aparte să găsească oameni fabuloși, cărora le vorbește pe limba lor și pe care îi face să se deschidă în cele mai bizare situații.

Se dedică cu totul activităților caritabile în care crede, iubește natura și sportul. Iarla Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului am făcut o echipă grozavă pentru Ovidiu Milian – prietenul nostru de câțiva ani”, a precizat Simion Creța pentru Bistrițeanul.ro.

Foto deschidere @ Mihaela Cuturela

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.