11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO – Gala Atipic Beauty 2023, o tulburătoare poveste despre frumusețea de dincolo de aparențe

Atipic Beauty 2023 – o poveste despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care suntem invitați să privim omul, nu dizabilitatea sau defectele sale”, au transmis bistrițenii de la Pasha Men’s Wear. Costumele lor au strălucit în gala organizată la Palatul Parlamentului. 

Costumele realizate de Pasha Men’s Wear au strălucit și în acest an, la Gala Atipic Beauty. Evenimentul a fost organizat la Palatul Parlamentului, marți seară, „într-un cadru minunat, cu oameni frumoși și speciali”, după cum ne-a povestit Ramona Creța-Bugnar.

Atipic Beauty s-a dovedit un eveniment extraordinar, care ne învață să privim omul, nu dizabilitatea sau defectele sale. Pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni care au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un scaun cu rotile.

Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări. Iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur”, a mărturisit Ramona Bugnar-Creța.

Gala Atipic Beauty a fost prezentată de celebra Andreea Marin. A
u participat oameni de televiziune și radio, dar și oameni din mediul de afaceri. Pe scenă au urcat sportivi de performanță, designeri și artiști, dar și oameni de succes din diverse domenii.

Am urmărit cu emoție 13 modele de viață, 13 personalități care au reușit să să depășească toate barierele. Să își transforme limitele fizice în determinare și motivație”, a mai povestit Ramona Bugnar-Creța.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale de pe scenă au purtat semnătura unor designeri celebri. Iar bistrițenii Ramona și Simi Creța au participat, ca în fiecare an, la Gala Atipic Beauty, cu brand-urile Torres Cerimonia și Pasha Men’s Wear.

Photo by Mihaela Cuturela

Dincolo de spectacolul de modă inedit, am cunoscut un bărbat și un exemplu de om: Alex Dima! L-am urmărit adeseori pe PRO Tv, în emisiunea România, te iubesc! Are un talent aparte să găsească oameni fabuloși, cărora le vorbește pe limba lor și pe care îi face să se deschidă în cele mai bizare situații.

Se dedică cu totul activităților caritabile în care crede, iubește natura și sportul. Iarla Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului am făcut o echipă grozavă pentru Ovidiu Milian – prietenul nostru de câțiva ani”, a precizat Simion Creța pentru Bistrițeanul.ro.

Foto deschidere @ Mihaela Cuturela

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?