12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO Grav accident în Pasul Tihuța! Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Un grav accident a avut loc în această dimineață, în Pasul Tihuța, pe raza comunei sucevene Poiana Stampei, aflate la granița cu Bistrița-Năsăud. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce au intrat în plin într-un TIR.

Accidentul a avut loc pe DN17, în Pasul Tihuța, la granița dintre Bistrița-Năsăud și Suceava. Potrivit monitorulsv.ro, un autoturism a intrat în plin într-un TIR, impactul fiind frontal. Deocamdată nu se cunosc cauzele acestui tragic accident.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit un bărbat de 50 de ani inconștient, încarcerat între fiarele autoturismului. Acesta a fost scos de către pompieri și s-au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat la fața locului.

Alte trei persoane din autoturism, un bărbat și două femei, au fost rănite, fiind transportate la spitalul din Vatra Dornei. În zonă traficul este îngreunat, circulându-se alternativ.

Ceața este prezentă în întreaga zonă, iar carosabilul este umed. Aceste condiții meteo și de drum ar fi putut contribui la producerea acestui accident.

Foto/Video: ISU Suceava 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.