1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO/VIDEO: În costume de baie, în zăpadă, în creierii munților!

În costume de baie, în creierii munților, înconjuraţi de zăpadă şi peisaje hibernale de vis! Este o nouă provocare şi un adevărat răsfăţ pentru turiştii unei pensiuni din Bistriţa-Năsăud!

Apă fierbinte în cazane speciale în care se poate face baie, chiar dacă afară temperaturile coboară sub 0 grade…! Cu aşa ceva sunt răsfăţaţi cei care trec pragul pensiunii Alpina Blazna, în aceste zile.

Dacă până acum vă închipuiaţi sărbătoarea de Crăciun la căldură, înăuntrul casei, eventual în jurul focului – ei bine, cei de la Alpina Blazna vin cu o nouă provocare pentru amatorii de senzaţii tari.

Este vorba despre celebra baie a vikingilor care obişnuiau să-şi călească trupurile, scăldându-se în apă fierbinte când temperaturile din jur erau glaciale.

Noua piesă de rezistență face furori printre clienții noștri doritori de senzații tari. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să experimentați baia vikingilor!”, au anunţat cei de la Alpina Blazna.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlpinaBlazna%2Fvideos%2F341189263387214%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.